Turgutlulu Hasan Dindar, milli hentbolcu olan sevgilisi Burcu Pirinçci’ye sürpriz bir evlenme teklif etti. Hasan Dündar'a yakın arkadaşları da yardımcı oldu. Burcu Pirinçci, Turgutlu’dan şehirlerarası yolcu otobüsüyle İzmir’e hareket ettikten sonra harekete geçen Hasan Dündar arabasıyla birlikte E-96 karayolunda “Burcu’m Benimle Evlenirmisin” pankartı açtı. Araçla birlikte yolcu otobüsünün önüne kesen çılgın aşık otobüsü durdurdu ve sevgilisi Burcu Pirinçci’ye ender rastlanan bir evlenme teklifinde bulundu.
Olay karşısında sevinçten gözyaşlarına boğulan Burcu Pirinçci sevgilisinin bu evlenme teklifine 'evet' dedi. Otobüsteki diğer yolcular bu olay karşısında oldukça şaşırırken, otobüs içerisinde genç sevgilileri alkışladı.
Hasan Dündar, “Sevgilime böyle bir sürpriz yapmak istedim. Daha farklı bir şey aradım ve aklıma bu olay geldi. Sevgilimi çok seviyorum ve hayatımı birleştirmek istiyorum. Oldukça heyecanlıyım ancak bir o kadar da mutluyum” şeklinde konuştu.
Sürpriz evlenme teklifine evet diyen Burcu Pirinçci de, “Sevgilim hep sürprizlerle dolu biri olmuştur, ancak bu kadarını beklemiyordum. Evet diyerek hayatımın en anlamlı cevabını verdim” şeklinde konuştu.