Spor Bakanı Suat Kılıç’ı 'Kralsın' diyerek öpen 10 yaşındaki Selahi gündemden düşmüyor. Çay ocağı işleten babasına yardım eden Küçük Selahi, mahalleli tarafından da hazırcevaplığı ile biliniyor. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Selahi, Bakan Kılıç’ı doğum gününe davet etti.

22 sene önce Marmaris’e göç eden Varol Ailesi'nin oğlu Selahi, çay ocağı işleten babası Ahmet Varol'a yardım ediyor. Oğlu'nu televizyonda gördüğünde çok sevindiğini ve oğluyla gurur duyduğunu anlatan Baba Varol, televizyonda ve internette Selahi’yi gören tanıdıklarından tebrik telefonları aldığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat kılıç ise sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında Küçük Selahi hakkında şu yorumlarda bulundu: 'Etkileyici bir özgüven, zeka ve hazır cevaplılık. Allah nazardan saklasın. Önümüzde yürürken tesadüfen tanıştık. "İnşallah bir dahaki sefere" diyerek izin alabildik. Cevabı "bak bekliyorum, anneme börek yaptıracam" oldu. Selahi bizi önce "damda" yatıya, sonra evde yemeğe artık o da olmayınca esnaf lokantasında çorbaya davet etti. '

Bakan Kılıç, Selahiye 200 lira harçlık verdiği haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Twitter’da, verdiği harçlık konusuna şöyle değindi: "Bir hatayı düzeltelim: Marmarisli Selahi'ye verdiğimiz harçlık 200 değil 10 liraydı."

Küçük Selahi, başkanım dediği Bakan Kılıç’ın "Sempatik ve sevimli Selahi Varol’a içten sevgilerle" yazılı notunu yanından ayırmıyor.