Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 saat süren yoğun Çameli programında Kalınkoz, Sarıkavak, Kirazlıyayla, Elmalı, Taşçılar, Gürsu, Arıkaya, Sofular, Bıçakçı, Kızılyaka, Belevi, İmamlar ve Kınıkyeri köylerinde vatandaşlarla buluştu. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında Çameli ilçesini ziyaret etti.Gece geç saatlere kadar devam eden Çameli programı kapsamında Kalınkoz, Sarıkavak, Kirazlıyayla, Elmalı, Taşçılar, Gürsu, Arıkaya, Sofular, Bıçakçı, Kızılyaka, Belevi, İmamlar ve Kınıkyeri köylerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan, Büyükşehir'in kazanımlarını anlattı, vatandaşların istek ve taleplerini aldı.
Çameli gezisine Kaymakam Şeref Albayrak'ı ziyaret ederek başlayan Başkan Zolan'a Kaymakam Albayrak sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Büyükşehir ile birlikte bölge insanının beklentilerinin karşılanacağını dile getiren Başkan Zolan Kaymakam Albayrak'a çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Başkan Zolan daha sonra Çameli'ne bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, "Bu ziyaretlerimizi hem sizlere Büyükşehir ile birlikte yaşayacağınız değişim hakkında bilgi vermek hem de istek ve taleplerinizi öğrenmek için gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz her yerde bize gösterilen sıcak yaklaşım bizleri son derece mutlu ediyor. Gördüğümüz ilgi iyi ki buralara gelmişiz dedirtiyor. Çameli'nin havası sert olsa ve soğuk olsa da insanları sıcak. Bizlere yakın ilgi gösteren tüm Çamelili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Denizli’nin son 10 yılda inanılmaz bir değişim yaşadığını bu değişimin ilçe belde ve köylerde de yaşanması için Büyükşehir yasasının bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Milletimize hizmet için gecemizi gündüzümüze kattık. Hiç bir zaman Denizli’ye makyaj yapmadık. Hep kalıcı işler yaptık. 50 yıllık, 100 yıllık işler yaptık. Tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için çalışıyoruz. Denizli merkezde birçok güzellikler yaptık. Başbakanımız bize sadece merkez değil, tüm şehre hizmet edin dedi. Büyükşehir olduk. Gayretimiz buradan bir şeyler almak değil, hizmet vermek" diye konuştu.