Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor. Acıpayam’a bağlı Yeşildere, Yumrutaş, Dodurga, Yazır, Kumavşarı, Darıveren, Dedebağ beldeleri ile Yeniköy, Corum, Uçarı, Oğuz, Bademli, Gümüş, Aliveren ve Bedirbey köylerine giden ve buralarda vatandaşlara büyükşehir ile birlikte yaşanacak değişimi anlatan Başkan Zolan’ın yaklaşık 12 saati aşan Acıpayam programı gece geç saatlere kadar sürdü. Gittiği her yerde vatandaşların büyük sevgisiyle karşılanan Başkan Zolan'a Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, eşlik etti. Büyükşehir'in hizmetleriyle Denizli'nin her noktasında yaşayan vatandaşlara mutluluk getireceğini anlatan Başkan Zolan, vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verdi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Mart 2014 sonrası Denizli'nin büyükşehir ile birlikte inanılmaz bir değişim yaşayacağını bu değişimin ise en çok 360 köy ve 68 belde de hissedileceğini belirterek, ‘’ Artık yeni bir yürüyüşe geçtik. 30 Mart 2014'de Allah'ın izniyle Denizlimizde Büyükşehir’in başlangıcını yapacağız. Bu yürüyüşte uzun zamandan beri hasret kaldığımız büyükşehir artık hayata geçiyor. 28 yıl beklemek zorunda kaldık. Şükürler olsun bu hayalimiz gerçekleşti. İmkanlarımız büyüsün diye, büyük işler yapalım diye bunu istedik. İmkanlarımız olanaklarımız büyüsün ki insanların derdine derman olalım, daha çok çareler üretelim. Herkes mutlu olsun herkesin sıkıntısı giderilsin düşüncesiyle büyükşehir olmak istedik ve buna kavuştuk. Son bir yıldır yollardayız. Büyükşehir’in kazanımlarını aktarmaya çalışıyoruz. Kafalardaki soruları gidermeye çalışıyoruz” dedi.
Büyükşehir’in kimseye bir yük getirmeyeceğine dikkat çeken Başkan Zolan, “Büyükşehir hiç kimseye ek bir yük getirmeyecek. Bu konuda değişik sözler söylendi ve söylenecektir. Onlara itibar etmeyiniz. Biz buralardan bir şeyler almak için gelmiyoruz. Aksine vermek için geliyoruz. Çok şükür Denizli'de 10 yılda yaptığımız işler belli. 10 yılda şehri baştan aşağı yeniledik. Yapılan işler ortadadır. Bu nedenle bizim referansımız Denizli'dir. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. 3-4 yıl sonra ömrümüz varsa yine bir araya geldiğimizde iyi ki büyükşehir olmuşuz diyeceğiz. Bunu sizlere söyletmek için gecemizi gündüzümüze katıp gayret edeceğiz. Denizli’de ne varsa Acıpayam’da ne varsa buralarda da olacak’’ dedi.