Denizli’nin Kale İlçesinde Belediye başkanı İsmail Yarımca yeni açılan Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine Kızılcabölük Off-Road yarışlarına ve Afrodisias’e gezi tertipledi.
Kale Meslek Yüksek Okulu Turizm ve seyahat hizmetleri öğrencileri ülkemizin dört bir tarafından gelerek Başkan İsmail Yarımca sayesinde dünyaca ünlü Afrodisias antik kenti görme fırsatını yakaladı. Kızılcabölük Belediyesinin 1.si düzenlenen off-road yarışlarını takip etme fırsatıda yakalan öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.
Kale Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın ilgisinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Öğrenciler ; ‘Belediye Başkanımız bizlere çok iyi ağırlıyor. Dünyanın sayılı yerlerinden biri olan Afrodisias gezme fırsatını yakaladık. Bundan dolayı teşekkür ederiz. Bir sorunumuz olduğunda başkanımız çok ilgileniyor. Ailelerimiz başkanımızın ilgisinden dolayı oldukça memnunlar.’dediler.
Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklamada ‘Yüksek okulumuz öğrencilerin bölümü olması itibariyle antik kent Afrodisias’a gezi tertip ettik. Ayrıca Kızılcabölük belediyesinin organize ettiği off-road yarışlarına izleme fırsatını sağladık. Yüksek okul öğrencilerimiz bizlerin evlatlarıdır.’dedi.
Öğrenciler tarihi Afrodisias sütunlarının ve diğer eserlere bol bol fotoğraf çekilme fırsatı yakaladılar.