Tavas’ta MHP’li Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Uslu, bir aylık anket ve hazırlık çalışmasının ardından kendisini seçmene tanıtmak için 24 sayfalık ‘Bir Olalım - Adayınızı Tanımak Hakkınız’ isimli kitap hazırladı. 

MHP Tavas Belediye Başkan adayı Abdulkadir Uslu, 10 bin adet bastırdığı kitabı seçim çalışması için gittiği köylerde ve beldelerde dağıtıyor. Seçmenlerin oy verecekleri adayı her yönüyle tanımalarının en büyük hakları olduğunu belirten Uslu, “Ben Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesi belediye başkanıyım. Büyükşehir yasası ile beldemizin mahalleye dönüştürülecek. Bende partimden Tavas ilçe belediye başkanı adayı oldum. Adaylığımda 29 Eylül’de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından açıklandı. Aday olduğumu duyan vatandaşlarımız bana büyük destek veriyor. Gündüz saatlerinde esnaf, akşamları da köy ve belde ziyaretleri yapıyorum. Halkımızdan destek istiyorum. Kızılcabölük Belediye başkanlığım dönemimde çok güzel projeleri hayata geçirdik. Tavas ilçesinde de belediye başkanı seçilirsem, ilçemizi örnek ilçe haline getireceğim. Bunun içinde projelerim hazır” dedi.

Kendisi ile ilgili hazırlanan kitap için 50 kişilik bir ekibin 15 gün boyunca ilçeye bağlı 36 köy ve 10 belde ile ilçe merkezinde köy kahvehanelerinde vatandaşlarla sohbet ederek belediye başkanı adayı hakkında neler merak ettiklerini sorduklarını, çıkan soruları bir haftada cevaplayarak kitabı hazırladıklarını anlatan Başkan Adayı Uslu, “Yaptığımız çalışma ile seçmenlerin belediye başkanı adayı ile ilgili neler merak ettiğini belirledik. Burcumdan, kaç çocuğuma, çocuklarımın isminden, ne iş yaptığıma, boyuma, yaşıma, hobilerime, sevdiğim sanat dallarından, sanatçılığıma, Kızılcabölük’te yaptığım çalışlardan, Tavas için hazırladığım projelerime kadar daha birçok konuya kitabımda cevap verdim. Kendisi ile ilgili kitap hazırlatıp seçim çalışmasında dağıtan tek aday benim. Seçim bölgemdeki ilçe merkezi, 36 köy ve 10 beldede yaşayan yaklaşık 33 bin seçmene ulaşacağım. Tüm seçmenlere kitabımdan hediye edeceğim. Onların desteği ile seçimi kazanacağım.” diye konuştu. 
 
HEDEF DAHA GÜÇLÜ BİR TAVAS 

Tavas Belediye Başkanı seçilmesi halinde ilçede hayata geçireceği birçok projenin olduğunu, Tavas’ın güzelliğine güzellik katacağını, insanların refah seviyesini yükselteceğini belirten Uslu, “Tüzel kişiliklerini yitiren köylerin ve belediyeliklerini kaybeden beldelerin ‘kimliklerini koruyacağız. Buralarda bugüne kadar yapıla gelen tüm etkinlikleri, tüm festivalleri geliştirerek devam ettireceğiz. Büyükşehir ile birlikte kaybolma noktasına gelecek olan Temsil Edilme’ hakkını yükseltmek için, Tavas’ın 50 mahallesinin muhtarından oluşan Muhtarlar Meclisi’ni kuracağız. Meclis üyesi adayı olarak seçime giren ama seçilemeyen tüm partilerin tüm meclis üyelerinden oluşan Büyük Tavas Meclisi’ni kuracağız. Köy Temsilcileri Meclisi’ni kuracağız. Gençlik meclisini kuracağız. Her köyün kanalizasyon ve içme suyu projesini çözeceğiz. Her köye ve beldeye çok amaçlı kapalı pazaryerleri yapacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımız için iddialı birçok proje hazırladık” açıklamasını yaptı.