Denizli'nin Çameli İlçesi Kalınkoz Köyü’nde 2011 yılında vefatı sonrasında ortaya çıkan 2004 tarihli vasiyetnamesiyle tüm mal varlıklarını (otomobil, bahçeli tek katlı kargir ev, ev eşyası vb.) Çameli Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bırakan 1927 doğumlu merhum Akif Kef hayrına, Çameli Kaymakamlığı tarafından Kalınkoz Köy meydanında iftar yemeği verildi.
Verilen iftar yemeğine başta Çameli Kaymakamı Serdar Demrihan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz, Çameli İlçe Emniyet Amiri Özgür Dinç, Çameli İlçe Müftüsü İrfan Açık, Aydem İşletme Şefi Cengiz Arslan ve Vakıf mütevelli heyeti olmak üzere köy halkından da büyük katılım oldu.
İftar yemeği sonrasında konuşma yapan Çameli Kaymakamı Serdar Demrihan, ‘Bizi bir evladı gibi görüp malvarlığını vakfımıza bağışlayan Akif Kef dedemize tertip edilen bu programla evlatlık görevimizi yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İftar yemeği sonrasında Kalınkoz Köyü Merkez Camiinde merhum Akif Kef adına Çameli İlçe Müftülüğü tarafından tertip edilen ve ilçe merkezi ile çevre köylerdeki din görevlilerinin de katıldığı Mevlid-i Şerif okutuldu.