Denizli’nin Kale ilçesinde Tapu Müdürlüğü Kalite belgesi alarak ve fiziki durumunu yenileyerek açılışı yapıldı.
Yenilenen Tapu Müdürlüğünün açılışına Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Tapu ve Kadastro XVIII.Bölge Müdürü Semih Ural, Emniyet Amiri Serkan İçbaşarır, İlçe Tapu Müdürü Mete Abalı, daire amirleri ve protokol üyeleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Semih Ural, Tapu Genel Müdürlüğünün ülke kapsamındaki müdürlüklerin fiziki şartlarının geliştiğini ve yeni kurulan sistem ile hatanın olmadığını belirterek “Kurumumuzdaki yapılan değişikliğin çok olumlu sonuçlar alınarak vatandaşa hizmet devam ediyor. Yasa ve yönetmeliğe uygun olarak bu değişime Kale Tapu Müdürlüğü de katılmıştır. Hem fiziki anlamda hem de işleyiş anlamında kurumumuz baştan aşağıya yenilenmiştir. Geçilen otomasyon sistemi ile vatandaşımız güven içinde hizmet alması sağlanmıştır. Alınan belge ile TSE tarafından yapılacak tespitler sonucunda ISO 9001-2008 kalite belgesi alarak hizmetini belgelendirmiş olacak.”dedi.
Ural’ın ardından Kale Kaymakamı Serap Özmen İlçe Tapu Müdürlüğü önemli bir adım attığını belirterek Kaymakamlık olarak değişim süresinde yardımlarını esirgemediklerini ifade etti. Konuşmalarının ardından Bölge Müdürü Semih Ural, Kale Kaymakamı Serap Özmen’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.