Denizli’nin Kale ilçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen programlar, halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşiyor.  İlçe merkezinde ve köylerde düzenlenen programlar aralıksız devam ediyor.
Kale Genç İşadamları Derneği’nin organize ettiği programa Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Sarıtaş ve Durmuş Düngül, İlçe Müftüsü İshak Gökçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, Dernek Başkanı Özal Özgül, daire amirleri, siyasi parti başkanları ve çok sayıda Kaleli vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Mehmet Sarıkavak’ın Kuran Kerim okumasıyla devam etti. Programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü İshak Gökçe yaptı. Gökçe Kutlu doğum haftasından dolayı bu sene yapılan programların çok olmasından dolayı Peygamber efendimizin isminin sürekli zikredildiğini ifade etti.
Konuşmacı olarak katılan İlahıyatçı yazar ve Sinerji Derneği Yönetim kurulu üyesi Selim Demiralp, yaptığı konuşma da, Peygamber efendimizin hayatını ve anılarını anlatı. Demiralp “Yüce yaratan o kadar büyük ki onun anlatan çok sayıda deliller vardır. Bunların en önemlisi büyük kâinat kitabı Kuran-ı Kerim’dir. İnsanların siyah beyaz olması, uzun kısa olması ve bunun gibi değişik farklıların olması yaratanın büyüklüğü gösteriyor.”dedi.
Kale Kaymakamı Serap Özmen yaptığı konuşma da kutlu doğum haftası etkinlikleri dolayısıyla memnuniyetini dile getirirken, Belediye Başkanı İsmail Yarımca yapılan etkinliklerinden dolayı KAGİAD’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve Konuşmacı Selim Demiralp’e, Kale Genç İşadamları Derneği adına Dernek Başkanı Özal Özgül plaket verdi.
Program sonrasında Kale Belediyesi “Peygamberin Örnek Ahlakı” adlı kitap dağıtırken, Kale Genç İşadamları Derneği ise lokma ikramında bulundu.