Kızılcabölük Vakfı yönetim kurulu kahvaltıda buluştu. Pamukkale Tenis Kulübü Marla Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdulkadir Uslu’da katıldı. Vakıf yönetiminde yer alan ve daha önce başkanlık yapmış isimlerin de katıldığı kahvaltılı toplantıda geleceğe yönelik bazı projeler görüşüldü.

Kızılcabölük için yapılacak çalışmalar ve vakıf olarak verilecek destek ile yeni dönemde yapılacak olan aktiviteleri üzerine görüşmelerin yapıldığı kahvaltılı sabah toplantısına yönetim tam kadro katıldı. Vakıf Başkanı Abdurrahman Aykutlu ile yönetim kurulu eşleri ile katıldıkları toplantıda “Biz bir aileyiz. Hanımlar da kendi aralarında oluşturacakları komisyonlar ile farklı aktivitelere imza atmaya çalışacak. Yapılacak her proje şüphesiz Kızılcabölük ve Denizli için olacak. Eğitime önem veriyoruz. Burslarımız devam ediyor, yeni burs kaynakları ve gelir getirecek unsurlar bulmamız gerekiyor” dedi.
Kızılcabölük belediye başkanı Uslu vakıf çalışmalarına belediye olarak her zaman destek vermeye çalıştıklarını belirtti. Uslu açıklamasında “  Kasabamızın üniversitede okuyan gençlerine burs veren vakfımızın çalışmalarına destek vermeye çalışıyoruz. Vakfımız ve belediye ayrı düşünülemez. Her zaman, her projede biz vakıf çalışmalarına, vakıf da kasabamızın gençlerine eğitim için yoğun çaba harcıyor” dedi.
Geçen dönem vakıf başkanlığı yapan Orhan Varolan ve Sefa Ağaç işlerinin yoğunluğu nedeniyle kahvaltıya katılamadılar. Varolan “ Aynı gün ve aynı saatte farklı bir organizasyona ev sahipliği yaptığım için özür dileyerek davetinize icap edemedim. Gönlümüz her zaman sizinle birlikte” diyerek çalışmalarda başarılar diledi.