Denizli’nin Çameli İlçesi’nde  ardı ardına sabah saatlerinde iki ayrı kaza yaşandı. Bir kamyonun taşıdığı kepçe, kamyon kasasından düşerek yola yuvarlandı.  Ayrıca bir otomobille, ambulans çarpıştı. İki ayrı kazada can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. 

Çameli’de sabah saatlerinde ilginç bir kaza yaşandı. Çameli-Denizli karayolunda  Aliveren Mevkiinde kamyonu üzerinde taşınan kepçe, kasadan düşerek yola yuvarlandı. Olayın şöyle geliştiği öğrenildi. Rampa yukarı çıkmakta olan kepçe yüklü kamyon stop etti. Bu arada şoförün kamyonu tekrar çalıştırıp rampada hareket ettirmesi sonucu kepçe kasadan düşerek yola yuvarlandı. Çok yoğun olan yolda yaşanan kazada can ve mal kaybı yaşanmazken, trafikte seyreden başka araçlarda adeta ucuz kurtuldu. Kaza mahallinde kurtarma çalışmaları yapılırken trafik bir saat durduğu öğrenildi.
AMBULANSA ÇARPTI
Yine sabah 09,30 sıralarında  20 E 3716 plakalı otomobil, hasta naklinden dönen bir ambulansa çarptı. Kazanın otomobilin Çameli Sanayisi’nden ana yola kontrolsüz çıkması sonucu ambulansa çarpmasıyla gerçekleştiği öğrenildi. Çarpmanın etkisi ile otomobil sürücüsü ve 112 Acil Sağlık Ekibi’nde yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar yaşandı. Kaza alanına gelen trafik polisleri gerekli işlemi yaptıktan sonra araçları yoldan kaldırdı.