Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesi Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel’e veda plaketi verdi.
Son kararname ile Çanakkale’nin Gökçeada ilçe kaymakamlığına atanan Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel’i makamında ziyaret eden Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve Kızılcabölükspor yönetim kurulundan Murat Fuat Ürek, Kızılcabölükspor camiası adına kendilerine gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür Kaymakam Gürel’e teşekkür etti.
Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu da gerek Kızılcabölük ile ilgili gerekse de Kızılcabölükspor ile ilgili olumlu yaklaşımlarından dolayı Kaymakam Gürel’in unutulmayacağını belirterek, "Sizinle birlikte çalışmaktan mutluyduk. Gerek Kızılcabölük sosyal ve kültürel hayatına verdiğiniz katkılardan dolayı, gerekse de Kızılcabölükspor’a desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.
Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel de bölgede güzel günler geçirdiğini belirterek, "20 Temmuz 2013 tarihinde Gökçeada Kaymakamlığına atanmam dolayısıyla önümüzdeki günlerde Tavas’taki görevim sona erecek. Üç yıllık görev sürem içinde sizlerle işbirliği ve dayanışma içinde hizmet etme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Bana uyum içinde hizmet etme ortamı sağlayan sizlere ve tüm Tavaslılara teşekkür ediyorum. Çok güzel anı ve duygularla veda ediyorum. Bizler de sizleri unutmayacağız" dedi.
Konuşmaların ardından Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kaymakam Güler’e plaket takdim etti.