Denizli'de yeni kurulan Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptıkları anket sonuçlarına göre yeni logolarını belirlediklerini, meclisten onay aldıktan sonra logonun kullanılmaya başlayacağını söyledi. 
Pamukkale Belediyesi'nin ilk başkanı olan Hüseyin Gürlesin, 30 Mart seçimlerinin ardından gazetecilerle bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Gerçekleştirilen toplantıya Hüseyin Gürlesin’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları; Fahrettin Göksu, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Selim Arıkan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Basın İlan Kurumu Başkanı Mesut Kezer ve çok sayıda yerel ve ulusal basın temsilcisi katıldı. Yapılan kahvaltının ardından Pamukkale Belediyesi hakkında bilgi veren Hüseyin Gürlesin, yeni kurulan bir belediye olarak çalışmalarını hızla ilerlettiklerini söyledi. Şu anda 284 çalışanları olduğunu kaydeden Gürlesin, tüm birimlerin faaliyette olduğunu ve yapılanmalarının da aynı hızla devam ettiğini kaydetti.

Kapanan Beldelerden Gelen Borçlar Bizi Zora Soktu
Kapanan belediyelerin kendilerine devri ile alakalı da konuşan Gürlesin, ‘’ 30 Mart yerel seçimlerinin ardından büyükşehir olmamamız sebebiyle birçok belde belediyesi kapandı. Bunların bir kısmı da bize bağlandı. Bu anlamda biz şu anda 300 binlik bir ilçeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Bütçemizi de 140 milyon TL olarak belirledik. Ancak bu süreçte kapanan beldelerden gelen borçlar bizi zora sokuyor. Özellikle muhalefetin olduğu beldelerde çok büyük borçlar var. Karahayıt beldesi nüfusu bin civarında. Küçük bir belde. Bize devredilen borcu ise 3 buçuk milyon TL’den fazla. Bunun gibi birçok beldeden borçlar devraldık. Bu beldelerin borcu 15 milyon TL’yi buluyor. Kapanan beldeler ile ilgili gerekli incelemeleri de yapıyoruz. Sıkıntı olan bir şey olursa bununla ilgili de gerekli işlemi yaparız’’dedi.
Pamukkale Belediyesi olarak, Denizli’nin dünyaca ünlü bölgesi Pamukkale travertenlerinde söz hakları olmadığını ifade eden Gürlesin sözlerine şöyle devam etti: ‘’Pamukkale travertenlerimiz bizim gözbebeğimiz. Burası daha önce il özel idaresine bağlıydı. Ancak büyükşehir olunmasının ardından il özel idareleri kalkınca burası bakanlığa devredildi. Bizim isteğimiz, Pamukkale’nin Denizli yerel yönetimi tarafından yönetilmesi ancak bu maalesef olmuyor. Bu sadece Denizli’ye özgü bir şey değil. Ülkemizdeki tüm yerlerde ören yerleri bu şekilde yönetiliyor. Pamukkale Belediyesi olarak bu bölgede bizim herhangi bir söz hakkımız yok.’’
Son olarak Pamukkale Belediyesi’nin logosunun belirlenmesi ile ilgili yürütülen çalışmalarda sonuca ulaştıklarını ifade eden Gürlesin, ‘’ Biz seçildikten sonra internet sitemizde bir anket yaparak belediyenin logosunu halkımızın belirlemesini istemiştik. Halkımızın yoğun teveccühü ile sonuçlar belli oldu. Seçilen logo yüzde 47 buçuk oy aldı. Pamukkale travertenleri üzerine bir horozun olduğu logomuz olacak. Ancak bunun için belediye meclisinin de onayını almamız gerekiyor. Bunun ardından resmi olarak bu logoyu kullanacağız’’dedi.
Hüseyin Gürlesin daha sonra belediye başkan yardımcıları ile fotoğraf çektirdi.