Kale Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu ile ortaklaşa düzenlenen, Kamu Personeli Seçme Sınavına girecekler için hazırlık kursu açıldı. 
KPSS sınav sistemine uygun olarak belirlenenderslerin yanı sıra kursiyerlere modüler kitap seti, yaprak test ve deneme testleri desteği Kale Belediyesi tarafından ücretsiz olarak veriliyor. Kursiyerlere verilen KPSS kitap setinin dağıtımı, Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından yapıldı.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklamada, “Halkımızın da yakından ve memnuniyetle takip ettikleri eğitim faaliyetlerine çeşitli alanlarda ve yoğun şekillerde devam etmekteyiz. Bunun en son örneği de ilçemizdeki işsiz ve imkansızlık sebebi ile Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlanamayan gençlerimize profesyonel anlamda destek vermektir. Bu amaçla başlattığımız kursumuza yoğun talep gerçekleşmiş ve bu düşünce halkımızın takdirini toplamıştır.Toplumumuzdaki işsizlik yarasına merhem olarak başlattığımız bu kurs, KPSS sınavına bir hafta kalana kadar devam edecektir. Kursiyerlerimiz yeni edindikleri bilgilerle ve danışmanlık hizmetleriyle sınava gireceklerdir. Ayrıca kursiyerlerimize her türlü doküman desteği de verilmektedir. Kursun hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm kursiyerlerimize başarılar ve kurs veren öğretim görevlisi hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.