Pamukkale Belediyesi, alt-üst yapıdan sosyal-kültürel projelere kadar birçok çalışmayı yürütüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Pamukkale İlçe sınırlarında yürütülen çalışmaları ve hazırlanan ve devam eden projeleri birlikte inceleyerek durumlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
Büyükşehir ile birlikte 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde vücut bulan Pamukkale Belediyesi’nde, Başkan Hüseyin Gürlesin yönetiminde ilçenin alt yapıdan üst yapıya, sosyal-kültürel-sanatsal projelerden, ilçe halkının ihtiyaç duyduğu tüm taleplere kadar bir çok alanda yoğun bir tempoda ara vermeden çalışmalar sürdürülüyor. Pamukkale Belediyesi hem Denizli Büyükşehir Belediyesi hem de Merkezefendi İlçe Belediyesi ile koordinasyon içerisinde çalışmalarını yürüterek, projelerin halkın hizmetine daha hızlı ve eksiz sunulmasını sağlıyor. 

ONLARCA PROJEYİ İNCELEDİLER
Koordinasyon kapsamında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte ilçe sınırları içinde devam eden, yapılması planlanan ve hizmete girmiş bir çok projeyi birlikte inceleyerek bilgi alışverişinde bulundu. Yoğun bir tempoda inceleme gezisini yürüten Başkan Zolan ve Gürlesin, devam eden projelerin biran önce bitmesi, planlanan projelerin hızla hayata geçmesi, Büyükşehir ve Pamukkale Belediyesi arasında koordinasyonun sağlanması için önemli kararlara imza attılar. 

Tek amaçlarının halka hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Gürlesin, “Bu anlamda gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Pamukkale İlçe sınırlarında 68 mahallemizde eğitimden, sağlığa, alt-üst yapıdan sosyal-kültürel-sanatsal projelere, pazar yerlerinden temiz bir çevreye kadar geniş bir yelpazede onlarca projeyle Pamukkale’mize hizmet yarışındayız. Heyecanlı bir şekilde bir bir çalışmalarımızı bitirme gayretindeyiz ve yeni projeleri hızla hayata geçirmek için insan üstü bir gayretle çalışıyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte Pamukkale İlçe sınırlarında planlanan ve yürütülen projeleri inceleme fırsatı bulduk. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için faydalı bir gezi oldu” dedi.