Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ilçedeki yaşlıları ziyaret ederek onların taleplerini dinledi. 
Sık sık ev ziyareti yaparak halkın taleplerini dinleyen Başkan Gülsever son olarak da ilçedeki yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç olan kimseleri evlerinde ziyaret etti. İki ay önce yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç kimseler için sıcak yemek dağıtımını hayırseverlerin de desteğiyle sürdüren Baklan Belediyesi’nin aş dağıttığı evleri de ziyaret eden Başkan Gülsever yaşlıların beklentilerini dinledi. 

İlk ziyaretini 85 yaşındaki Gülsüm Yılmaz’a yapan Başkan Gülsever Baklan’daki yaşlı ve bakıma muhtaç kimsesiz kişilerin hiç yalnız bırakılmayacağını ve her zaman belediye personelleri tarafından ziyaret edilerek eksiklerinin giderileceğini söyledi.

Başkan Gülsever’e teşekkür eden Yılmaz, “Hizmetten çok memnunuz. Bu zamana kadar bize böyle hizmet eden olmadı. İlçede birçok yaşıtımız yalnız ve kimsesiz. Birçoğumuz yemeğimizi pişiremeyecek durumdayız. Hizmetinizle her gün çeşit çeşit sıcak yemek yiyor, belediye personelinizle sohbet edip yalnızlığımızı gideriyoruz. Sizlere çok teşekkür ederiz” dedi. Daha sonra 10 yaşlıyı daha ziyaret eden Başkan Gülsever ilçeye yaşlı bakım merkezi’nin temellerinin önümüzdeki günlerde atılacağını müjdeledi. Yaşlıların sık sık ziyaret edilmesi gerektiğini vurgulayan Gülsever, “Onların hayat tecrübeleri bizler için çok önemli. Kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasındadır. Belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız” dedi.