Denizli'nin Sarayköy ilçesine bağlı Duacılı Kasabasında geçtiğimiz hafta içinde "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde birçok faaliyet yapıldı.  “Kur’an Ziyafeti ve Keşkek Hayrı” düzenlendi.

Duacılı Kasabasında yapılan programa Sarayköy İlçe Kaymakamı Aydın Abak, Sarayköy İlçe Jandarma Komutanı Temel Kılıç, Sarayköy İlçe Emniyet Müdürü Nazif Kızmaz, Duacılı Kasabası Belediye Başkanı Mustafa Güdücü, İlçe Müftüsü Zafer Yıldız, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Davetlilere kitap ve gül dağıtılırken çocuklarada balonların dağıtıldığı programda “Afyon Yağmur İlahi ve Tasavvuf Musiki Korosu” ilahi dinletisi sundu. Uzun yıllar Duacılı Kasabası Camiinde İmam Hatiplik yaptıkdan sonra emekli olan  Mehmet Aslankara’ ya Kaymakamımız Aydın Abak ödül verdi. Program semazen gösterisiyle sona erdi.

Duacılı Kasabasında geçrekleşen Kutlu Doğum Programının başından sonuna kadar bulunan Hüseyin Yasıt, programın Duacılı'ya yakışır bir program olduğunu belirtti. Yasıt, "Peygamberimizi 1400 yıl sonra bile hala insanların kalplerinde canlı tutabilmek için bu program hazırlandı. Programın hazırlığında emeği geçen herkese ayrıca yapılan keşkeklerin etlerini karşılayan çobanlarımıza teşekkür ediyorum. Programımız geleneksel olarak her yıl yapılmaya devam edecek." dedi.