Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen’in de katılımıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
TOKİ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Halit Tosun, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve 22 mahalle muhtarı katıldı.
Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olduğunu belirten Başkan Devecioğlu, Belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullandıklarını ifade etti. Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade eden Başkan Devecioğlu muhtarlarla işbirliği ve uyum içinde çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
30 Mart öncesi vaat edilen projeler için çalıştıklarını ifade eden Başkan Devecioğlu, “30 Mart’tan bu güne kadar geçen zaman dilimi içerisinde de gecemizi gündüzümüze katmak suretiyle eserler ortaya koymak için mücadele ediyoruz. 22 mahallemizin tüm ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit ederek hazırlıklarımızı buna göre planlıyoruz. 10 aydır mutfak bölümündeyiz. Plan, proje, hizmet ve yatırım anlamında çalışmalarımız hamdolsun başladı. Bu konuda bir hayli yol kat ettiğimizi belirtmek istiyorum. Honaz Belediyesi 22 mahallemizin tamamına hizmeti en iyi şekilde götürebilecek güçtedir. Hep beraber çıkmış olduğumuz bu yolculukta sizler ve değerli hemşehrilerimizin talep ve isteklerin her bir kalemini yerine getirmek ve vaat ettiğimiz projeleri hayata geçirmek için adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Bundan sonra da düzenli bir şekilde, birlikte yöneteceğiz sloganı ile çıktığımız bu yolda sizinle beraber hizmet üretmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.