Denizli merkeze bağlı Pınarkent Belediyesi Denizli’ye 15 kilometre mesafede, Ankara asfaltı üzerinde bulunuyor.  5500 nüfuslu şirin bir belde olan Pınarkent’in Belediye Başkanı Ali Taşdemir, Pınarkent Belediyesi’nin kurulduğu 1994 yılında belediye başkanlığına seçildiğini bunu 1999 yılına kadar devam ettirdiğini daha sonra 10 yıl aradan sonra tekrar 2009 yılında belediye başkanı seçildiğini belirtti. Taşdemir, “Başkanlık yaptığımız sürece yaklaşık Pınarkent’e hizmet etmeye çalıştık. Beldemizde bir çok projeye imza attık.” dedi.
Pınarkent Belediye Başkanı Ali Taşdemir, Karaköprü mevkii olarak bilinen alana, Akköprü Parkı adı verilen büyük bir kompleks yaptıklarını belirtti. Taşdemir, “Akköprü Mesirelik Alanı dediğimiz bu kompleksin içinde futbol meraklıları için çim saha, vatandaşlarımızın şelalelerden akan su sesleri arasında rahatça gelip piknik yapabilecekleri, kır düğünü yapabilecekleri içinde kamelya, mescid ve restaurantın bulunduğu geniş bir alan. Üstelik buraya gelenlerden para da almıyoruz. Yeter ki insanlarımıza hizmet edebilelim.” dedi. Akköprü Parkı’nın içinden geçen derenin suyunu da akışına bırakmadıklarını ifade eden başkan Taşdemir, “Suyun geçip gidişine seyirci kalmadık. Bir projeyle suyu şelale haline getirdik. Böylece vatandaşlarımız su sesleri arasında doğanın bağrında piknik yapma olanağı bulmuş oldu. Aynı alan üzerinde bulunan Kara Köprü’yü de yenileyerek Ak Köprü haline getirdik.” dedi.
Daha önceleri içilemez raporu verilen içme suyunu içilebilir hale getirdiklerini belirten Taşdemir, Pınarkent’in Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir mahalle haline geleceğini, projelerini görev verilmesi halinde yapmaya  devam edeceklerini belirtti.