Denizli’nin gelecek yerel seçimlerin ardından büyükşehir olacak olmasından dolayı ,ilçelerde büyükşehir için hazırlıklarını sürdürüyor.
Honaz Belediyesi 2014 yerel seçimlerinin ardından Honaz’ın Mahallesi haline gelecek olan köylerde temizlik hizmetleri çalışmalarına şimdiden başladı. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı Karateke, Ovacık, Emirazizli, Gürleyik, Dereçiftlik ve Menteşe köylerine çöp konteynerleri dağıtıldı.
İlçeye bağlı tüm köylerde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince çöp toplama hizmetlerine başladıklarını ifade eden Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “İlçe sınırlarımızdaki toplam on iki köye Büyükşehir yasasının uygulamaya geçeği tarihten önce elimizden geldiğince hizmet vermeye başladık. İlk etapta altı köyümüzde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce çöp toplama hizmetini başlattık. Çöp konteynerlerini dağıttığımız köylerimizde her gün çöp toplama işin düzenli olarak yapıyoruz. Diğer altı köye de önümüzdeki günlerde aynı hizmeti vermeye başlayacağız. Makine ve ekipman programımızı buna göre planladık. Bununla birlikte içinde bulunduğumuz yaz mevsimi süresince köylerde haşere ile mücadele ve ilaçlama çalışmasını da gerçekleştiriyoruz. Honaz Belediyesi olarak insan odaklı tüm hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.