Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci Sarayköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe teşkilatıyla buluşan Zeybekci, Ak Parti Sarayköy İlçe Başkanı Ahmet Özbaş’dan Sarayköy’deki faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi veren Özbaş, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Sarayköy’de ki teşkilatlanma sürecini anlattı.

TBMM’nin çalışmaları ve Büyükşehir Yasası hakkında bilgi veren Zeybekci, Sarayköy’ün sorunlarını bildiklerini ve çözümleri için çalıştıklarını söyledi.

Ak Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’nın dinamik bir yapıya sahip olduğunu ve bu ekibin Sarayköy’de güzel işlere imza atacağını dile getiren Zeybekci teşkilatın milletvekilinden il başkanına, ilçe başkanından mahalle başkanlarına kadar bir bütün olduğunu ve bu bilinçle her sorunun çözümünde birlikte hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Zeybekci “ Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Sarayköy ilçesine ayrı bir sevgisi ve ilgisi var. Sizde Sarayköy teşkilatı olarak bu bilinçle çalışmalısınız” dedi.
 
Ak Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’nın yeni ilçe binasının gezilmesinden sonra ziyaret son buldu.