Kaymakam Orhan Burhan dün akşam Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi. Yemeğe Kaymakam Orhan Burhan’ın yanı sıra Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Garnizon komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlahn, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Çivril Muharip Gaziler Dernek başkanı Göksenin Ceylan ile İlçe Jandarma komutanlığında görevli komutanlar, Şehit aileleri ve gazi aileleri katıldı.
Yemekte Şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Orhan Burhan Şehit ve gazi ailelerinin kendilerine emanet olduğunu belirterek, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını dile getirdi. Vatan için canını veren ve çarpışan emniyet güçlerine her zaman minnet duyduklarını ifade eden Orhan Burhan “Sizler vatan için çarpışmasaydınız, yakınlarınız bu vatan için canını vermiş olmasaydı. Şimdi burada huzur içinde orucumuzu açamaz iftar yapamazdık. Sizler sayesinde buralardayız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Askeri personelin de yakından ilgilendiği Şehit ve gazi aileleri de Kaymakam Orhan Burhan’a düzenlediği bu iftar yemeğinden dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.
Gaziler ile şehit ve gazi ailelerinin iftar yemeğine, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tahsis edilen araçlarla, askerlerin yardımları ile getirildiği ve yemek sonrası tekrar evlerine bırakıldığı ifade edildi.