Tarihi evleri ve yöresel kıyafetleriyle dikkat çeken Denizli’nin Buldan İlçesi, bu özelliklerini yapacağı tanıtımlarla dünyaya anlatacak. 
Yöresel kıyafetleri, tarihi evleri ve dokuma tezgahlarıyla adını dünyaya duyuran Buldan İlçesi, bu zenginliklerini yapacağı tanıtımlar ile Türkiye ve Dünya’ya anlatacak Bu kapsamda ilçenin en önemli özelliklerinden birisi olan yöresel kıyafetlerin mankenler eşliğinde çekimleri yapıldı. Tarihi Buldan Kültür Merkezi Evinde yapılan fotoğraf çekimlerinde birbirinden güzel mankenler, kaftan kıyafetlerini giyerek objektiflere poz verdi. Tarihi evin farklı noktalarında çekilen birbirinden güzel fotoğraflar yakın zamanda hazırlanacak bir albümde bir araya getirilecek.
Buldan’ın tarihinin tanıtılması için belediye olarak ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, “Amacımız Buldan’ın tarihi güzelliklerini, tarihi evlerini ve yöresel kıyafetlerini dünyaya tanıtmak. Bu kapsamda mankenlerimiz ile tarihi evlerde Kaftan kıyafetleriyle çekimler yapıldı. Yakın zamanda yapılacak bir albüm ile bu kıyafetlerimizi dünyaya tanıtacağız” dedi.