Tavas Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' konularında eğitim semineri düzenledi. Belediye toplantı salonunda düzenlenen eğitim seminerinde personele iş kazaları ve acil durumlarda oluşabilecek yükümlülükler konusunda  bilgi verildi.

İş Güvenliği Uzmanı Erdal Ozgan, "Personelin eğitimli ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına bu tür eğitimlerin belediye bünyesinde gerçekleştirilmesi önemlidir. dedi. Personelin  yaşam standartlarını yükseltmek ve burada öğrendiklerini normal hayatlarında da uygulamalarını sağlamak bizim açımızdan büyük önem arz etmektedir" dedi.
İş kazalarının önlenmesi, ölümlerin, sakatlıkların ve yaralanmaların önüne geçilebilmesi açısından iş sağlığı ve güvenliğine hassasiyetle yaklaşılması gerektiğine vurgu yapan Ozgan, "Çalışma alanında iş güvenliğini sağlamak amacıyla her türlü önlemlerin alınması zorunlu olduğu gibi çalışanlarında bu konuda bilinçlendirilerek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı denetimi elden bırakmamaları gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Eğitime katılan personele iş sağlığı ve güvenliğiyle  ilgili video izlettirilerek çalışma hayatlarında ufak hataların büyük sonuçlar doğurduğuna dikkat çekildi. Belediye personeli eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tavas Belediyesine sağladığı bu yararlı eğitimlerden dolayı teşekkür ettiler.