Denizli’nin Kale ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Yarımca, yapımı başlayan kademe binası şantiyesine personeli ziyaret etti.  Havanın soğuk olmasına rağmen personeli yalnız bırakmadı.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yapımı süren kademe binasının teknolojinin gerektirdiği gibi donatılacağını söyledi. Eski Kademe binasının günümüze ayak uyduramamasını ifade eden Yarımca şöyle dedi; ‘Belediye kademe binamız günümüz şartlarında beklentileri karşılayamamasından dolayı 2100 m2 kapalı alan, çelik yapı yüksekliği 6 metre olan kademe binası yapıyoruz. Kademe binamızın içersinde araçlarımızın için yağlama yıkama ünitesi, personel toplanma yeri, otopark ünitelerimiz olacaktır. Personelimiz için takip sistemi ve güvenlik sistemleriyle donatılacaktır. ‘dedi.

Belediye personelinden gerekli bilgiyi alan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca itfaiye biriminin kademe binasına taşınacağını altını çizen Yarımca ‘İlçemizde ve ilçe yakınımızda çıkan yangın olaylarında 24 saat nöbet tutan itfaiye ekibimizi kademe binasına taşıyacağız. İtfaiye personelimiz rahat bir ortama kavuşacak.’dedi.

Başkan İsmail Yarımca, belediye personelinin ısınmak için yaktıkları ateş önünde personel ile fotoğraf çekildi.