Acıpayam'da Belediye Başkanlığı'nı kazanan Dr. Hulusi Şevkan, sonuçların kesinleşmesi ve işlemlerin tamamlanması ardından bugün Acıpayam Adliyesi'nde İlçe seçim kurulu Hakimi Jale Ceylan Işık'tan mazbatasını aldı.
Başkan ŞEVKAN ve Belediye Meclis üyeleri buradan İlçe seçim müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Seçim Müdüresi Ayfer KOPAN’ı ziyaret ederek seçim süresi boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti.
Mazbata töreninden sonra Acıpayam Kaymakamlığı önünde toplu bir fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Belediye Meclis üyeleri Acıpayam Belediye Başkanlığı makamında bir araya geldiler.
Ayrıca Acıpayam Belediye Personelide Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'ı çiçekle karşılayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada; Seçimlerin öncelikle ülkemize milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler halkımızın güvenini desteğini alarak bu makama layık görüldük. Acıpayam ve mahallelerde  yaşayan halkımızın en iyi şekilde yaşayabilmesi ve  güzel bir Acıpayam oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.