Denizli'nin Acıpayam ilçesinde belediye çalışanlarının 17 tanesi, Belediye- İş Sendikasına katıldı. Belediye işçi personeli ile Belediye-İş Sendikası arasında süren görüşmeler sonucu anlaşma sağlandı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Belediye-İş Örgütleme Uzmanı Musa KOÇ  ve belediye işçi personeli  arasındaki anlaşma Belediye toplantı salonunda yapıldı.

Başkan Şevkan yaptığı açıklamada; "Amacımız işçi arkadaşlarımızın hakkını vermek, Belediyenin haklarını korumaktır. Attığımız her adımda, belediyede yaptığımız işlerde hepimizin alın teri bulunuyor. Arkadaşlarımıza demokratik hakları teslim edildi. Demokrasiye inancımız Cumhuriyet ilkelerine bağlılığımız ve ciddi bir kurum olmamızın gereği de buydu.
Bizimle çalışan hiçbir arkadaşımızı kendimizden ayrı görmüyoruz. Gözümüzde bütün insanlar eşittir. Arkadaşlarımızın, sendikalı olsalar da olmasalar da hakları sonuna kadar korunacaktır. Ancak şunu da unutmamız gerekir; İnsanların geleceği bir başkasının insafına ve vicdanına bırakılmamalıdır. Sistemi güçlendirmek gerekir. Biz de bunu yaptık.
Yaptığımız işler sadece belediyenin işleri değil, halkımızın öz işleridir. Halkımızın öz değerleriyle evimize ekmek götürüyoruz. Karşılıklı saygıyı, sevgiyi, vicdanı anlayışı asla bırakmayacağız" dedi.

Şevkan, işçi arkadaşlarının gönül rahatlılığıyla çalışacaklarını, çalışanların sendikalı olmasından mutluluk duyduklarını belirterek hayırlı olmasını diledi.

Belediye-İş Örgütleme Uzmanı Musa KOÇ, emeği, alın terini gösteren her şeye eşit mesafede olduklarını belirtti. Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde samimiyetinden dolayı ve çözümsüzlüğe düştüklerinde de yardımcı olan Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a teşekkür etti.