Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Asgari ücret ile geçimini sağlayan vatandaşlarımız için asgari ücret; vergisiz net 3 bin100 TL olmalıdır" açıklamasının ardından çalışanlarına müjdeyi verdi.

Başkan Kepenek, Honaz Belediyesi'nde asgari ücretin 3 bin 100 Türk Lirası olacağını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Honaz Belediyesi CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından asgari ücreti 3 bin 100 Türk Lirası'na çıkaran Denizli'deki belediyelerden biri oldu.

Türkiye'de sendikalarla hükümet arasında 2021 yılı asgari ücretinin ne kadar olacağına dair görüşmeler sürerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Asgari ücret ile geçimini sağlayan vatandaşlarımız için asgari ücret, vergisiz net 3.100 TL olmalıdır" şeklinde bir açıklama yaptı. 

EMEK BU HAYATTA EN ÖNEMLİ DEĞER

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP liderinin açıklamasının ardından Honaz Belediyesi'nde 2021 yılında çalışanlara 3 bin 100 Türk Lirası asgari ücret ödeneceğini duyurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamayı sonuna kadar desteklediklerini belirten Belediye Başkanı Yüksel Kepenek "Emek bu hayattaki en önemli değerdir. Sayın Genel Başkanımızın asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamanın ardından hemen harekete geçtik. Belediyemizde Asgari Ücreti 3 bin 100 Türk Lirası yapmaya karar verdik. Tüm mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, aldığımız kararın tüm ülkemize örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.