Bu kapsamda Honaz Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, ilçenin Karaçay Mahallesinde ikamet eden doğuştan engelli Fatma Bayhan’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

‘ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Engelsiz bir Honaz hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ise, “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
 

‘BAŞKAN’A ÇOK TEŞEKKÜRLER’

Honaz Belediye Başkan Yardımcısı Necip Ayar tarafından bedensel engelli ortaokul 7. sınıf öğrencisi Fatma Bayhan’a Akülü Tekerlekli Sandalyesi teslim edildi. Teslim sırasında duygulandığı gözlenen küçük Bayhan, “Sayın Başkanımız Turgut Devecioğlu’na ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Artık okuluma daha rahat gidip geleceğim. Allah razı olsun.” diye konuştu.
Honaz’da ikamet eden engelli vatandaşlara akülü- aküsüz tekerlekli sandalye, koltuk değneği, baston gibi medikal malzeme yardımı yapan Honaz Belediyesi, ayrıca engelli vatandaşlara sosyal aktivitelerde bulunabilmeleri için ve hastaneye gidip gelebilmeleri için ulaşım hizmeti veriyor.