Başkan Devecioğlu ziyaretten dolayı takıma teşekkür ederek şunları kaydetti; “Honaz adına, ilimizde düzenlenen Okul Sporları müsabakalarında başarı sağlayan Adil Akan Ortaokulunu ve takımlarını gönülden kutluyorum. Biz belediye olarak geleceğimizin mimarı olan gençlerimize elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri gururlandırmıştır. Okullarımızda gerçekleştirilen bu tür aktivitelerin onların ders ve sosyal anlamdaki başarılarına katkısı olacaktır. Bu sevinci bize yaşatan başta takımlarımıza ve okul yöneticilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Okul Müdürü Dursun Pektaş ise Belediye Başkanına teşekkür ederek şunları kaydetti. ”Biz okul takımlarımız olarak yıldız kızlar kategorisinde üçüncü, küçük kızlar kategorisinde ise il birincisi olduk. Bu başarımızı Belediye Başkanımız Turgut Devecioğlu ile paylaşmak istedik. Başkanımız her konuda bizleri geri çevirmeyerek destek olacağını belirti. Ben okulum ve takımım adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Başkan Devecioğlu öğrencilerle bir süre sohbet ederek onlara hediyeler takdim etti. Voleybol küçük kızlar kategorisinde il birincisi olan Adil Akan Ortaokulu takımı, 1-4 Mart tarihlerinde Isparta’da düzenlenecek bölgeler arası müsabakalarda Honaz’ı ve ilimizi temsil edecek.