HABERDENİZLİ.COM

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, hizmetlerle dolu bir 5 yılı daha geride bırakmanın huzurunu yaşadığını belirterek, “Bana hizmetkârınız olma şerefini bahşettiğinizden bu yana, sizlere hizmet için aşkla, heyecanla, azimle çalışıyorum. Emanetinizi namusum, şerefim bilip, ne pahasına olursa olsun sahip çıkmaya, zarara uğratmamaya gayret ettim. Göreve geldiğimiz andan itibaren Honaz’ımızı ilklerle tanıştırdık, herkesin imrenerek baktığı, bölgede lider, ülkede model bir ilçe haline getirdik. Yolları, alt ve üst yapısıyla, üniversitemizle, toplu konutlarımızla, parklarımız, yeşil alanlarımızla ve daha birçok hizmetimizle Honaz’ımızın çehresini değiştirdik. Durmadık, dinlenmedik. Honaz’ın kaybedecek vakti olmadığı bilinciyle, her günümüz bir öncekinden daha güzel olsun diye çaba gösterdik” dedi.

“EMANETİNİZE SAHİP ÇIKTIK!”

Honaz için projeler üretirken, mali kaynakları kullanırken her zaman emanet bilinciyle hareket ettiklerini belirten Başkan Devecioğlu, “Yönettiğimiz belediyenin, harcadığımız paraların devletin, milletin malı olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Onca hizmeti öz kaynaklarımızla gerçekleştirdik. Alnımızın akıyla bir hizmet dönemini daha tamamlamanın onuru, gururu ve vicdani huzurunu yaşıyorum. Borçsuz, tertemiz ve tüm birimleriyle işleyen, hizmet üreten, aktif bir belediyemiz var” diye konuştu.

“HİZMET DESTANLARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

Honaz için yaptıkları hizmetleri yeterli görmediklerini belirten Başkan Devecioğlu, “Tekrar hizmetinize, Honaz’ın hizmetkârı olmaya talibim. Teveccühünüz ve Rabbimin izniyle Honaz’da hizmet destanları yazmaya, baba ocağımız, ata yadigârımız bu toprakları terimizle sulamaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Hep daha iyiyi, daha güzeli yapmak, başarmak için çalışacağız. Çünkü Honaz halkı her şeyin en iyisine, en güzeline layık. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde kazanan ülkemiz olsun, Denizlimiz olsun, Honazımız olsun” dedi.