Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ligi İstedikleri Yerde Bitireceklerini Düşündüğünü Söyledi. Bank Asya 1. Lig'in Lideri Denizlispor, Ege Derbisinde Konuk Ettiği Altay'ı 4-1 Mağlup Etti.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligi istedikleri yerde bitireceklerini düşündüğünü söyledi.
Bank Asya 1. Lig'in lideri Denizlispor, Ege derbisinde konuk ettiği Altay'ı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Hamzaoğlu, Oyuncuların sahada ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Yeşil-siyahlı Oyuncularını tebrik eden Hamzaoğlu, "Bizim için çok zor geçeceğini düşündüğümüz maçı, attığımız ilk golden sonra Oyuna ağırlığımızı koyduk, güzel bir skor ve Oyunla tamamladık. Önemli olan bu mücadeleyi diğer maçlarda devam ettirmemizdir. Önümüzdeki maça da aynı çalışmalarla hazırlanarak, önümüzdeki engelleri birer birer aşmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda ligin sonunda da istediğimiz, arzuladığımız yerde bitireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Takımın taraftarlarla bütünleşmesine de çok sevindiğini vurgulayan Hamzaoğlu, "Şampiyonluk bütün unsurların birleşip tek yürekte atmasıyla olur. İnşallah bundan sonra da taraftarlarımız bizi destekler. Biz de onları sevindirmeye devam ederiz." diye konuştu.

ERTEMÇÖZ: Oyun İTİBARİYLE KÖTÜ BİR FUTBOL SERGİLEDİK

Altay Teknik Direktörü Ercan Ertemçöz ise netice olarak iyi başladıkları bir Oyunu, çok kötü bitirdikleri vurguladı. Maçın ilk yarısının denk mücadele ile geçtiğini öne süren Ertemçöz, "Ayağımızda olan iki topu kaptırdık ve ilk yarının sonunda ve ikinci yarının başında 2 gol yedik. Girdiğimiz gol pozisyonları vardı ama değerlendiremedik. İkinci yarının 70 ile 80 dakikaları arasındaki pas trafiğini engelleyemedik. maç 0-0 iken Cenk Ahmet'in kaçırdığı gol pozisyonumuz var. 2-0 ve 4-0 iken dahi çok gol kaçırdık." ifadelerini kullandı.

Geçen hafta, kazandıkları Karşıyaka maçının ardında "Ligde bir kazandık. Lig devam ediyor." dediğini hatırlatan Ertemçöz, Denizlispor karşılaşmasının ardından ise, ''Ligde bir maç kaybettik, lig devam ediyor." şeklinde konuştu.

Altay'ın iyi yerlerde olacağına inancının tam olduğunu söyleyen Ertemçöz, "Bugün Oyun itibariyle belki de kötü bir futbol sergiledik. Gol pozisyonu olarak da Denizlispor kadar gol pozisyonu ürettik diyebilirim. Denizlispor'u galibiyetten dolayı kutluyorum. Sonraki maçlarında başarılar diliyorum." dedi.


Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Özgüç Türkalp, Ömer Faruk Yeşil, Nurettin Çiçek

Denizlispor: Evren, Yasin (Dk. 71 Murat Akyüz), Ahmet Burak Solakel, Braga, Emin, Ahmet Çağıran, Levent Kartop, Koffi, Ahmet Cebe, Serdar (Dk. 83 İbrahim Çelik), Youla (Dk. 85 Ali Helvacı )

Altay: Seyhan Cenk, Wasswa, Mehmet Deliorman (Dk. 59 Murat Hacıoğlu), Fuat, Tayfun (Dk. 59 Thernand Bakouboula), Murat Karakoç, Ufukhan, Burak, Ergün (Dk. 68 Mehmet Şen), Evren, Cenk Ahmet

Goller: Dk. 39 Emin, Dk. 53 Ahmet Cebe, Dk. 68 Koffi, Dk. 81 Youla (Denizlispor), Dk. 87 Thernand Bakouboula (Altay)

Sarı kartlar: Dk. 44 Levent, Dk. 49 Ahmet Çağıran, Dk. 62 Serdar, Dk. 73 Murat Akyüz (Denizlispor), Dk. 23 Ufukhan, Dk. 39 Murat Karakoç, Dk 71. Evren (Altay)