Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında zor bir maç oynadıklarını fakat takımının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

Bank Asya 1. Lig'in 11. haftasında Denizlispor, konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor'u Youla'nın attığı golle 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, zor bir maç oynadıklarını ifade etti. Hamzaoğlu, "Bugün zor bir maç oynadık. Oyunun hâkimi bizdik. Belki çok pozisyon ürettik ama bir tanesini golle sonuçlandırabildik. Kalemizde de fazla bir pozisyon vermedik. Takımlar yavaş yavaş lige hazırlanıyorlar. Tavşanlı takımı da lige kötü başladı. Ama lige hazır hale gelmişler. Oldukça da etkili oyuncuları var. Takım olarak onların etkili taraflarını kapatıp zaaflarından faydalanmaya çalıştık. Oyun olarak da mücadele olarak da takımımdan memnunum." dedi. Takımından bundan sonraki maçlarda da aynı mücadeleyi beklediklerini dile getiren Hamzaoğlu, oyuncularını tebrik etti.

Denizlispor futbolcusu Roberts de maçta birinci devre çok iyi başladıklarını ve çok mücadele ettiklerini belirtti. İkinci golü istemelerine rağmen bunu başaramadıklarını dile getiren Roberts, alınan üç puanın da çok iyi olduğunu kaydetti.

Denizlisporlu futbolcu Ahmet Çağıran da geçen hafta Adanaspor karşısında çok kötü oynadıklarını bu hafta iyi oynayarak bunu silmeye çalıştıklarını anlattı. Çağıran, "İyi bir Denizlispor izlettirdiğimize inanıyorum. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah bundan sonraki maçları da kayıpsız geçip hedefimize ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.

"Youla FARKI DENİZLİSPORA OLUMLU YANSIDI"

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay da müsabakaya gelirken liderle oynayacakları bilinciyle geldiklerini söyledi. Akçay, "Deplasmandaki bir takımın stratejik olarak nasıl oynaması gerektiğiyle ilgili birtakım stratejilerle geldik. Ama Youla farkı neticenin Denizlispor'a olumlu olarak yansımasını sağladı." ifadelerini kullandı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor futbolcusu Abdi Aktaş ise ilk golü yemelerinin kendilerin moralini bozduğunu ilk golü kendilerinin atması halinde maçta mağlup olmayabileceklerini savundu.