2019 yılının sonuna geldik. 1 Yıl boyunca yaptığımız haberleri incelediğimizde en çok okunan ve öne çıkan haberleri sizler için derledik.

Haberdenizli.com'da en çok okunan haber, her yıl olduğu gibi 'Denizli'de bugün defnedilenler' haberi oldu. Her gün yenilediğimiz haberimize ilgi büyük oldu. Manşet haberlerimizin yanında bulunan bu haber 620 bin 490 kez okundu. 

İkinci olarak 7'den 77'ye herkesin merak ettiği hava durumu haberlerinden, 'Denizli'ye kar geliyor' haberi 68 bin 264 kez okundu. Ama Denizli merkeze henüz bir kar düşmedi. Okurlarımız her kar haberini okuduğunda pencereden dışarı baktı fakat bir kar göremedi, çünkü kar hep yüksek kesimlere yağdı. Kar yağdığında okulların tatil olma ihtimaline karşı her sabah sitemizi binlerce kişi ziyaret etti. Bize bakmadan evden çıkmayan öğrencilerimiz oldu 1 yıl içinde.

Haberdenizli.com'da 2019 yılının en çok okunan haberlerinden 3. sırayı 'Camide Şeytan Gördüm" dedi Fotoğrafını Paylaştı' haberi aldı. Denizli'nin en büyük camilerinden biri olan Ulu Camiye namaza giden bir vatandaş pencereleri incelerken bir şey dikkatini çekti. Pencerelerdeki şekilleri boynuzlu şeytan figürüne benzetti. Yapılan bu haber 65 bin 759 kez okundu. 

4. Sırayı, Türkiye genelindeki olumsuz ekonomiden etkilenen Denizli'nin önde gelen firmalarından aldığımız Konkordato haberleri aldı. Bununla ilgili çok firmanın haberi yapıldı. Bir de 'Bu firmadan alacağı olanlar dikkat' şeklindeki haberlerimiz de hatırı sayılır sayıda okundu. 

En çok okunan haberlerde 5. sırayı 'Yarışmayı Kazanan Çift Arabalarına Kavuştu' haberi aldı. Yaparsın Aşkım'da araba kazanan Denizlili çift Burcu-Özer Kaymaz, arabalarını Denizli’ye getirdi. Bu haber 38 bin 293 kez okundu. 

yaparsin-askim

Bahar aylarında sıkça başımıza gelen depremler, başta Acıpayam, Çardak, Bozkurt halkı olmak üzere bizleri diken üstünde yaşattı.   

31 Martta yapılan yerel seçimler öncesi seçim vaadlerinden 'Denizli'ye Halk Plajı Geliyor' haberi 16 bin 353 kez okundu.

denizli-plaj 

Haberdenizli.com olarak üyesi olduğumuz Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER)'nin Kasım ayında aldığı karardan sonra İntihar haberlerini girmeme kararı aldık. Türkiye'de örnek olan bu karardan önce yaptığımız intihar haberleri de en çok okunan haberler arasında yerini aldı. 

Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nın yapmış olduğu operasyonlar da okurlarımızın ilgisini çekti.

Mayıs ayında Süper Lig'e çıkan, o zamanlar Abalı şimdi ise Yukatel sponsorluğundaki Denizlispor'un şampiyonluğu da şehrimize ayrı bir hava kattı.

Lavanta Tarlaları ile yaptığımız haber, girişimci haberleri, değişik asayiş haberlerimiz sizlerin haberdenizli.com'a gelmesini sağladı. 

2019 yılı boyunca sitemizi kaç kişi ziyaret etmiş, kaç haber okumuş derseniz.

2 Milyon 242 bin 958 farklı kullanıcı 8 milyon 582 bin 754 kez haberdenizli.com'a girmiş ve 20 milyon 777 bin 279 haber okumuş. 

haberdenizli-com-google-analitik

Ziyaretçilerimizin yüzde 75'i sitemizin daimi okurları.

Dünya'da kabul görmüş sitelerin sıralamasının açıklandığı alexa.com sitesi sıralamasında haberdenizli.com Dünya'da 108 bin 980'inci sırada Türkiye'de 1.665'inci sırada.

haberdenizli-com-alexa

Bu saydığım sonuçlara sizler de google.com ve alexa.com'dan çok rahat ulaşabilirsiniz. 

Haberdenizli.com'un mobil uyumlu olması sizlerin sitemizi rahat bir şekilde takip edebilmenizi, haberleri uğraşmadan okuyabilmenizi sağlıyor. 2011 yılında başlayan IOS ve Android uygulamamızı ise 15 Bin 858 kişi telefonuna indirip Denizli ili ilgili haberleri haberdenizli.com'dan alıyor.

2019 Bitti bitiyor, kimimiz bir yaş büyüyor, kimimiz bir yıl daha yaşlanıyor.

Hepinize, sağlıklı, mutlu, huzurlu, barış içinde, sevdiklerinizle birlikte bir 2020 yılı diliyoruz.

İyi yıllar...