Denizli'de Güney İlçesinin 5 mahallesi için 15 bin 500 metre içme suyu isale hattı döşenecek DESKİ, 1 sondaj kuyusu ve 1 adet 500 metreküplük içme suyu deposu çalışmasını da tamamlayıp, 1 adet daha içme suyu sondaj kuyusu açacak.

DESKİ Genel Müdürlüğü, Güney'de içme suyu depo, isale hattı ve sondaj kuyusu ihtiyacı olan mahallelere yeni hatlar döşeme çalışmasına başladı. Kerimler, Aşağıçeşme, Ortaçeşme, Yenikonak ve Parmaksızlar mahallelerinde yaptığı incelemelerde mevcut içme suyu depolarının uzun yıllar önce yapıldığını ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığını tespit eden DESKİ, tek depodan, modern ve nitelikli içme suyuna kavuşması için çalışma başlattı.

Bu kapsamda 15 bin 500 metre içme suyu isale hattı döşenmesine bir süre önce başlandı. DESKİ ekipleri ayrıca Kerimler Mahallesi'nde başladığı ve söz konusu 5 mahallenin yararlanacağı 1 adet sondaj kuyusu ve 1 adet 500 metreküplük içme suyu deposu çalışmasını da tamamladı. Devam eden proje kapsamında bölgeye 1 adet daha içme suyu sondaj kuyusu açılacak.