HABERDENİZLİ.COM

Gerçekleştirdiği Ar-Ge ve yatırım projeleriyle her geçen tüketici memnuniyetini de artıran şirket; yerel yönetimlere yönelik bilgilendirme ziyaretlerini sürdürüyor. 

ADM Elektrik Dağıtım, yatırımların proje ve uygulama aşamalarında paydaşlarıyla yoğun bir iletişim ağı kurarak, işbirliği ve koordinasyonun güçlendirilmesini amaçlıyor.
Yatırım çalışmalarında yüksek kamu yararına da önem veren şirketin Yatırım Grubu Yöneticileri, İlçe İşletme Yöneticisi ile beraber geçtiğimiz günlerde Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Ayhan’a mevcut ve yeni yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verildi. Güney İlçesi’nde yatırımların hızla devam edeceğini dile getiren ADM Elektrik Dağıtım Yatırım Planlama ve Proje Müdürü Onur Derebaşoğlu, hizmet verdikleri 3 ilde tüketicilerin memnuniyetini artırmak adına her geçen yıl artan kapasite ve bütçeler ile yatırımlar yaptıklarını belirtti. 
 

2017’de Güney’e 1 Milyon TL Yatırım Yapılacak

Geçtiğimiz yılki çalışmalar neticesindeGüney’deenerji kalitesinin arttırıldığını belirten Derebaşoğlu, ilçeye 2017 yılı içinde yaklaşık 1 Milyon TL yatırım yapacaklarını; yatırımların bakım ve yenileme çalışmalarıyla beraber yürütüleceğini söyledi. Yeni yatırımlarla ilçeye sağlanan hizmetin ve enerjinin kalitesinin yükseleceğini vurgulayan Derebaşoğlu, saha çalışmalarının sağlıklı yürütülmesi ve hızla tamamlanması için işbirliği ve koordinasyon için destek beklediklerini ifade etti.
Güney’e hizmet için kurum ve kuruluşlar arası iletişimin ve işbirliğinin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ayhan, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.