Denizli Valisi Atik, sosyal medya hesabında, "Giderek artan koronavirüs riskine karşı tedbirlere ve önerilere titizlikle uyalım. Fırsat buldukça evimizde, ailemizle zaman geçirmeye özen gösterelim. Riskli kalabalıklardan uzak duralım. Maske, mesafe ve hijyen konusunda hassas olalım. Güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim." şeklinde mesaj yayınladı. 

Vali Atik'in paylaşımının altına bir vatandaş, kaleiçi ve bayramyerindeki kalabalığı dikkat çekerek, "Sayın valim, kaleiçi, Bayramyeri ve Çınar'daki kalabalığa çözüm bulmamız lazım. Zaten kış dönemindeyiz. Akşam 20.00'yi biraz daha erkene alabilir miyiz?  Hafta sonu tamamen yasaklayalım hiç olmazsa şu 2, 3 ay rica ediyorum Allah Devletimize zeval vermesin." şeklinde mesaj yazdı. 

Bir diğer vatandaş da, "Artık Önlemleri ağırlaştırmamız gerekmiyor mu? Denizli’de vakalar haftalardır patlama yaptı. Bulaşmayan tanıdığımız, akrabamız kalmadı nerdeyse. Stres panik içinde yaşatmayın insanları rica ediyoruz." ifadesinde bulundu. 

Vali Atik'in paylaşımının altına bir başka vatandaş da, "Sayın Valim Kamu Kurumlarında vaka sayısı son dönemde bir hayli çoğalmakta özellikle ilimizde Kamuda esnek çalışmaya geçilmesi Devletin devamlılığı açılışından önemlidir." şeklinde cevap yazdı. 

Öte yandan, Denizli'de gerek Korona'dan gerek başka sebeplerden ölüm oranlarının son zamanlarda arttığı belirtildi. Vatandaşların hijyen, mesafe ve maske kurallarına özenle uymaları gerektiği ifade edildi.