Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından sırtından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker kafasına sıkarak intihar etti.

İddiaya göre, Vatan Şaşmaz ile cesedi bulunan Filiz Aker’in yaklaşık bir aydır otelde kaldığı söyleniyor. Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra Filiz Aker, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz’a arkasından 3, 4 el ateş etti. Daha sonra da silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti ve intihar etti.

Kilitli kapıyı kırarak içeri giren otel personelinin Vatan Şaşmaz’ı kapının bir metre yakınında buldu. Eski manken Filiz Aker’in cesedinin ise yatakta olduğu söylenildi.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine çağrıldı. Ekiplerin cesetler üzerindeki incelemesi sürüyor. Bu arada otelin güvenlik kameralarıda izlenildi. Polis odada Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz dışında kimsenin olmadığını tespit etti.

EŞİ 4 AYLIK HAMİLEYMİŞ

Beşiktaş’ta lüks bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla öldürülen Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı’nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Şaşmaz sık sık çocuk özlemini dile getiriyordu.