HABERDENİZLİ.COM

Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri katıldı.

Vali Hasan Karahan protokol imza töreninde yaptığı konuşmasında; “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız Denizli’de eğitimine iki önemli pansiyon kazandırdılar. Denizli’dedeki öğrencilerin konaklama sorununa önemli katkı sunacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Denizli’de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Albayrak Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Pansiyonu devir protokolü; Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından, Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi Pansiyonu devir protokolü ise Vali Hasan Karahan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından imzalandı.

Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Gültepe Mahallesi Albayrak Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde 6666,00 m2 inşaat alanına bodrum+zemin+3 katlı 200 kişi kapasiteli olarak yapılan kız öğrenci yurdu imzalanan protokolle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildi.

Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi Bahçesindeki 4.324 m2 inşaat alanına bodrum+zemin+3 katlı 200 kişi kapasiteli olarak yapılan kız öğrenci yurdu da imzalanan protokolle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildi.

denizli valiliğidenizli valiliği