Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, depremin yıkıcı etkilerinin en yoğun olarak yaşandığı İzmir’in Manavkuyu bölgesine gitti. 
Depremin ardından acil olarak koordine olarak bölgeye çadır, muhtelif gıda, süt, genel ihtiyaç malzemeleri, bebek bakım setleri, maske, eldiven, polar battaniye, su ve ısıtıcı ulaştıran Merkezefendi Belediyesi’nin afet bölgesindeki çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan'la birlikte yerinde inceleyen Başkan Doğan, depremden etkilenin vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sabah saatlerinde deprem bölgesine ulaşan Şeniz Doğan'ın ardından Denizli Milletvekili Teoman Sancar ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu bölgeye gelerek başkan Doğan'la bir araya geldi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Merkezefendi Belediyesi’nin Manavkuyu’da kurmuş olduğu sekiz çadırın bulunduğu bölgede Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap’la bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunan Başkan Şeniz Doğan, itfaiye, AFAD ve AKUT ekiplerinden de bilgi aldı.

Yaşanan depremin sebep olduğu can ve mal kayıplarından dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden Başkan Doğan, “Yaşadığımız acının tarifi yok. Depremden haberdar olmamızla birlikte çadırlarımızı ve bölgede ihtiyaç duyulabilecek malzemeleri buraya ulaştırdık. Personelimiz canla başla çalışmayı sürdürüyor. Olanaklarımız ölçüsünde burada depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz. Depremden almamız gereken dersler var. Denizlimiz de deprem bölgesinde ve bunun gerektirdiği şekilde gerekli düzenlemeleri yapmak zorundayız” dedi. Zor dönemlerde dayanışmanın önemine vurgu yapan başkan Doğan, ”Acının dili, dini, ırkı yoktur. Bugün ülkemiz burada dayanışma örneği gösteriyor. Fedakarca görev yapan Merkezefendi Belediyemizin çalışanlarına burada görev yapan tüm görevlililere teşekkür ediyorum, kolaylıklar diliyorum. Göçük altındaki vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını temenni ediyorum. Bir kez daha hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Şeniz Doğan ve CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Şeniz Doğan ve CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Şeniz Doğan ve CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Şeniz Doğan ve CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Şeniz Doğan ve CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Şeniz Doğan ve CHP Heyeti Deprem Bölgesinde