SAĞLIKTA MARKA KENT OLACAĞIZ!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Halk Sağlığı Başkanı Dr. Aytekin Polat, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. İbrahim Emreoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Altan ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun’da hazır bulundu.

“ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇİRDİ”

Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Sağlık Müdürü olarak ataması yapılan Dr. Berna Hanım sağlık alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiğimiz ve takdir ettiğimiz değerli bir yönetici. Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürütürken kendisi sağlık alanın da ilimizde birçok başarılı çalışmaya imza attı. İnanıyorum ki, Denizli İl Sağlık Müdürü olarak da daha da büyük projeleri hayata geçirecek ve sağlıkta ilimizin marka kent olmasına önemli katkılar sunacak. Bizlerde bu çalışmaların aksamadan yürütülmesi konusunda üzerimize düşen her ne var ise gerekli olan desteği veriyoruz ve bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Dr. Berna hanıma ve değerli ekibine, yardımcılarına üstlendikleri bu ulvi vazifede üstün başarılar diliyorum” dedi. 

“ŞEHİR HASTANESİ SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ten Denizli’de sağlık alanında yaşanan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Şahin Tin, 2018 yılına dair takip ettikleri projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Şehir hastanesi projesine ilişkin süreci hızlandırdıklarını ve ihale aşamasının devam ettiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “İnşallah en kısa sürede süreç tamamlanacak ve şehir hastanesi inşaatını başlatacağız. Bununla ilgili tüm aşamaları yakından takip ediyoruz. İlimizin, şehir hastanesine kavuşması bir sağlık üssü olarak ta anılması bizim için son derece önemli. Türkiye’de sağlık alanında bir devrim yaşandı. Denizli olarak bizde böylesi kritik bir alanda kayıtsız kalamazdık ve kalmadıkta. Bugün Denizli ilimiz sağlık sektöründe gerek özel, gerekse kamu anlamında bölgede ve ülkemizde adından söz ettirir kaliteyi yakalamıştır“ dedi. 

“ÇALIŞMA ORTAMLARI İYİLEŞTİRİLDİ”

Denizli’de sağlık hizmeti veren mekânların hızla iyileştirildiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Sağlık’ta çalışma koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra çalışma şartlarının yani ortamının da iyileştirilmesi son derece önemli. Sağlıksız koşulların olduğu ortamlarda sağlıklı hizmet verilmesi asla beklenemez. Bu nedenle ilimizin sağlık alanında modern bir yapıya kavuşmasını önemsiyoruz. Sadece il merkezimizde değil tüm ilçelerimizde sağlık hizmetinin modern ortamlarda en kolay şekilde vatandaşlarımızın ulaşabileceği şartların oluşumuna zemin hazırlıyoruz” dedi. 

“SAĞLIKTA DENİZLİ ÖRNEK ADIMLAR ATTI”

Büyük bir fedakârlıkla sağlık hizmetini yürüten sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayan Milletvekili Şahin Tin, sağlığın siyaset üstü bir yaklaşım gerektiren ve toplumun tamamını yakından ilgilendiren bir alan olduğunu söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Sağlık alanında yapılanlar Türkiye’nin gelişmişliğinin önemli göstergelerinden bir tanesidir. Bu konuda sağlık çalışanlarımız büyük gayret sarf ediyorlar. Sadece yasal düzenlemeler yapmak yetmiyor. Aynı zamanda bu mekanizmanın işlerliğini de sağlamak gerekiyor. Bu anlamda ülkemizin her bir noktasında olduğu gibi Denizli ilimizde de sağlık alanında örnek adımlar atıldı ve atılmaya devam ediyor. Elbette aksaklıklar yaşanıyor ancak sağlık alanında ortaya koyduğumuz devrim niteliğindeki düzenlemelerin halkımıza sunumunu ilimizdeki sağlık çalışanlarımız başarıyla yerine getiriyor. Bu anlamda ilimiz sağlık çalışanlarını yürekten kutluyor, teşekkür ediyor ve bu vesileyle yeni yıllarını da tebrik ediyorum” dedi. 

Denizli il Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, Milletvekili Şahin Tin’e ziyareti için teşekkür etti.