HABERDENİZLİ.COM

Cumartesi günü Gökpınar mahallesinde ‘Evden gelin alma’ merasimi ile başlayan düğün görsel bir şölene dönüştü. Mehteran Takımı eşliğinde konvoylarla gelen Sabuncuoğlu ailesi, örf ve adetlere yakışır bir şekilde merasimi gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı düğün yemeğinde gelinin dedesi ve babaannesi Mustafa ve Hayriye Özpek ile birlikte tüm aile fertleri gelen davetlilerle tek tek ilgilendi. Deda Garden Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah ve düğün törenine ise spor, siyaset, iş dünyasının yanı sıra yaklaşık 2 bin davetli katıldı.

Dolarların havada uçuştuğu düğüne Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem, Denizlisporlu futbolcular Barış Örücü, Ömer Alp Kulga, Asil Kaan Güler, Veli Acar, eski Denizlispor teknik direktörü  Koray Palaz, Hasan Akçaylı ile birlikte Denizlispor eski başkanı ve yöneticisi gelin babası Yasin Özpek de pistten hiç inmedi.

Dansların yapıldığı, oyunların oynandığı pistte herkes gönlünce eğlendi. Mutlulukları gözlerinden okunan Hayriye-İbrahim Sabuncuoğlu çiftinin takı merasiminde ise uzun kuyruklar oluştu. Yaklaşık 4 saat düğün halaylarla son buldu.