HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin önemli sağlık kuruluşlarından olan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, 10’uncu yaş gününü kutladı. Marla Restoran’da yapılan kutlamaya; hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik, hastanenin Başhekimi Op. Dr. Süleyman Kayık, hastane personeli ve aileleri katıldı.

Gecede hastanede 3,5 ve 10 yıldır görev yapan personele sertifika ve altın hediye edildi. Daha sonra Halk oyunları ekibinin gösteri düzenledi.

Kutlamaya katılan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi çalışanları gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

Hastane olarak etkinliği geleneksel olarak her yıl düzenlediklerini belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik; “Hastanemizin kuruluşunun 10’uncu yıldönümü. Biz geleneksel olarak her yıl personelimizle bir araya gelerek kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Yeni yılı da erken kutluyoruz. 2018 yılı ekonomik krize rağmen bizim açımızdan iyi geçti denebilir.  Son 3 yıldır üst üste vergi şampiyonu olduk. Bu sene çok büyük firmaları, şirketleri geride bırakıp Denizli’de vergide derece yaptık. Bunun için de mutluyuz. ‘Vergi kutsaldır, namustur’ demek her zaman için doğrudur. 2019 yılının daha güzel geçmesini diliyorum” dedi.

Denizli halkına yeni yıl mesajını ileten hastanenin Başhekimi Op. Dr. Süleyman Kayık ise şunları söyledi: “Ülkenin, insanların birbirlerini sevdiği, anlayışla karşıladığı, saydığı ve huzur içerisinde bir yıl olmasını diliyorum. Bize inanan, güvenen, bizimle irtibata geçen, bizden medet bekleyen hastalarımıza ve bizimle olmayan tüm insanlara Allah’tan şifa diliyorum. Bize müracaat ederlerse elimizden geleni yapıyoruz. Daha iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz.”

Cerrahi ailesine 1 ay önce dâhil olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Akşık; “Hastanemizdeki birçok arkadaşımız daha önceden tanıdığım, birlikte uzun yıllar çalıştığım kişiler. İyi bir aileye katıldığımı biliyorum. Saygın bir hastane olduğunu düşünüyorum. Denizli halkına ve çevre illerden gelen hastalarımıza hizmet vermekten mutluyum. Yeni yılda tüm halkımıza sağlık, mutluluk, güzel bir ömür diliyorum. Bundan sonraki yıllar, geçmiş yıllara göre daha mutluluğa koşacağımız yıllar olsun” diye konuştu.