HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Partisinin İl Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısına katıldı. Şahin Tin; “Bugün AK Parti’mizin kuruluşunun 17’nci yıldönümü. Milletimiz ile birlikte çok engeller aştık, çok badireler atlattık, daha yapılacak çok işimiz var, her alanda ülkemizi daha ileriye taşımaya belirlediğimiz hedeflere ulaştırmaya kararlıyız. Bizi bu hedeflerimizden kimse alıkoyamaz. AK Parti sizlerle güçlendi. Türkiye’yi hep birlikte güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

“BAŞARILARLA DOLU 17 YIL”

Milletvekili Şahin Tin, 2001 yılında ‘Yakın Işıkları Türkiye Aydınlansın’ diyerek yola çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları tarafından kurulan Türkiye’nin Partisi AK Parti’nin kuruluşunun üzerinden başarılarla dolu tam 17 yıl geçtiğini söyledi. AK Parti’nin kuruluş felsefesini ve hayat hikâyesini kadınlara aktaran Milletvekili Şahin Tin; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ‘Erdemliler Hareketi’ ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, türlü türlü engellere rağmen başarılarla dolu 17 yılı geride bıraktı” dedi.

“TÜRKİYE GÜÇLENDİ”

Milletvekili Şahin Tin; “Girdiği ilk genel seçimde 3 Kasım 2002'de iktidara gelen ve 17 yılda girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti, 17 yıllık süreçte bünyesinden dört başbakan ve iki cumhurbaşkanı çıkardı. Ortaya koyduğu cesaret ve atılımlar sayesinde hemen her alanda tarihi başarılara imza attı. Türkiye’yi daha da güçlendirdi. Dünya’nın dört bir yanında saygı duyulan bir ülke konumuna ulaşan Türkiye, yerli ve milli büyümenin kapılarını AK Parti ile daha da açtı. AK Parti’nin ortaya koyduğu hamleler sayesinde Türkiye üretim üssü haline geldi. Dünya’nın hemen hemen her yerine gerçekleştirdiğimiz yerli ürünlerimiz ile ihracatımız rekor üstüne rekorlar kırdı. Devrim niteliğinde yapılan icraatlar sayesinde Türkiye kabuğunu kırarak yeni bir yükseliş ve büyüme dönemine kavuştu. Milletimiz AK Parti iktidarıyla yaşam kalitesini artırdı. Geleceğe olan inancını ve güvenini tazeledi. AK Parti’nin yerel yönetimlerde ortaya koyduğu başarı ise şehirlerimizin modern ve yaşanabilir kentler olması ve vizyon şehirler statüsüne ulaşması konusunda önemli bir rol oynadı. AK Parti şehirlerimiz kabuğunu kırıp dünyaya örnek olacak nitelikte projeleriyle milletimizin emrine birbirinden eşsiz güzelliği ve hizmeti sundu” dedi.

“HER YOLU DENEDİLER”

AK Parti’nin 16 yıllık iktidarı döneminde ve 17 yıllık hikâyesinde her dönem büyük saldırılara maruz kaldığını ve bu yılların hiç kolay geçmediğini ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti’nin güçlü Türkiye yürüyüşünü durdurmak için her yola başvurdular. Hatta iktidarın düşmesi için vatanın düşmesini bile göze aldılar. Ülkemizde gezi olaylarıyla sosyal darbe, 17 Aralık’ta yargı darbesi, 25 Aralık’ta ekonomik darbe, 7 Haziran seçimleriyle siyasi darbe, 15 Temmuz’da askeri darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Şimdi de son olarak ağır bir ekonomik saldırı ve tehdit ile dolar üzerinden bugüne kadar başarmadıkları darbe girişimlerini ekonomi üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Türkiye tarih boyunca hep zor şartlar altında ayakta kalma mücadelesi verdi. Ağır saldırılara maruz kaldı. Ancak her saldırıyı başarıyla uzaklaştırmayı başardı. İnşallah bu son saldırı ve tehdidinde üstesinden gelecek dirayet ve güce sahibiz. İnşallah bunu da aşıp emperyalistlere ve onların uşaklarına ağır bir ders daha vermiş olacağız. Türkiye’nin yıkılamayacağını onlara öğreteceğiz” dedi.

“MİLLİ DİRENCİMİZİ KIRAMAYACAKLAR”

Her ne yaparlarsa yapsınlar AK Parti’yi bu kutlu yolculuğundan alıkoyamazlar diyen Milletvekili Şahin Tin; ‘Bir yandan ülkemiz içinde yanan terör ateşi, öte yandan coğrafyamızda yaşanan saldırılar ve yaşanan gelişmeler, e-muhtıra girişimi ve daha nice sayısız saldırılara uğradık. Bizim vatan aşkımızı kıracağını düşünerek bu hamlelere girişenler milli sevdamıza ve bekamıza olan inancımızı yok saydıklarını işledikleri her ihanette açıkça gördüler. Millet olarak kırılmaz bir belimizin olduğuna şahit oldular. Kapatma davası açarak susturmak istediler, başarmadılar. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi düzenlediler yine bu milleti korkutamadılar. Bu millet artık memleketine hizmet edeni de ihanet edeni de artık çok net görüyor. Ak Parti bu ve benzeri hain saldırılara ve düşmanlıklara karşı milli mücadele ruhuyla savaşmaya ve karşı koymaya milletimizden aldığı güç ve destekle devam edecek. Daha nice yıllar boyu AK Parti bu milletin umudu olmaya ve hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam edecek’ dedi. 

Toplantının sonunda toplantıya başkanlık eden Kadın Kolları İl Başkanı Nurcan Dalbudak da yönetim kurulu ve kadın Kolları teşkilatları adına Milletvekili Şahin Tin’e katılımları ve konuşmaları için teşekkür etti.