HABERDENİZLİ.COM

“Cumhuriyetimizin ilanının 97. Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Kurtuluş Mücadelemizin zafere ulaşmasında görev alan kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.” diyen Milletvekili Ök, “Türk milleti, yedi düvelin saldırılarına boyun eğmeyip vatan topraklarını kanıyla, canıyla savundu. İradesine pranga vurdurmayacağını, egemenliğine hiçbir gücün gölge düşüremeyeceğini tüm dünyaya gösterdi. Bugün de maruz kaldığımız tüm saldırılara rağmen dimdik ayakta durmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve milletimizin birlik ve beraberliği ile tüm girişimleri tersine çevirmeyi başardık ve başarmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Atatürk’ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğine dikkat çeken Ök; “Şartlar ne olursa olsun, hepimiz bu cennet vatan için tüm gücümüzle çalışıp üretmeye devam edeceğiz. Vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakacağız.” dedi.

Türk Milleti’nin gücünün, söz konusu vatan olduğu zaman tüm farklılıkları kenara bırakarak bir ve beraber olabilmesinden geldiğine dikkat çeken Milletvekili Ök, “Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Cumhuriyetimizi daha nice yıllara çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde hep beraber taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” sözleriyle mesajını tamamladı.