HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en yüksek 11 derece olarak ölçülüyor. Hava çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına, zamanla 9 kuvvetinde (90 kilometre/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Fırtınanın, perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Yarın hava soğuyacak. Karla karışık yağmur ve özellikle kentin yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı görülecek.

Olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması şart.

Yarın hava iyice soğuyacak. Merkez ilçelerde sağanak yağış etkili olacak. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı görülecek. İlçeler kara teslim olacak. Sıcaklık en yüksek 6 derece olacak.

Denizli’de Cuma günü için 8 derecelik sıcaklık tahmini yapıldı. Ancak gece sıcaklığın 0 dereceye kadar ineceği ifade edildi. Sert düşecek sıcaklık yine kentin yüksek kesimlerinde kar yağışına dönebilir. Ayaza karşı tedbirli olmakta fayda var.

Hafta sonu Denizli’de sıcaklıklar tekrar yükselişe geçmesi bekleniyor.