HABERDENİZLİ.COM

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve yönetimi hayata geçirdiği  Mahalle Meclisleri Projesi ile vatandaş, örgüt, yerel yönetim üçlüsünün en sağlıklı iletişimi ile ortak yönetim, ortak üretim çalışmalarına devam ediyor. İlçe yönetimi tarafından karara bağlanan ve çalışmalarına başlanan proje kapsamında üyeler arasından gönüllülük esası ile belirlenecek isimler mahalle meclislerini oluşturuyor. 

Merkezefendi’de bulunan 50 mahallenin neredeyse yarısında Mahalle Meclisleri’nin oluşturduklarını söyleyen İlçe Başkanı Tolga Varlıker "Mahalle başkanlarının öncülüğünde faaliyetlerini sürdürecek olan Mahalle Meclislerimiz, üreten Merkezefendi hedefine ulaşmamızı sağlayacak. Kuruluşuna başladığımız Mahalle Meclisleri ile her mahallede vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dikkate alarak örgütümüzü daha güçlü ve daha diri hale getireceğiz. Ayrıca, seçim süreçlerinde ağırlıklı yükü taşıyan mahalle başkanlarının yükünü de hafifletmiş olacağız. Sandık görevlisi, bina sorumlusu müşahit ve gönüllü ekiplerinin koordinasyonunu da Meclislerimiz sağlayacak" dedi.

Merkezefendi’de Yakılan Meşale Denizli'yi Aydınlatacak

31 Martta kazanılan seçimin kendilerine ekstra sorumluluklar getirdiğini söyleyen Tolga Varlıker, "Zor bir süreçte seçimi kazandık. Bu zaferin ardından işimiz bitmedi. Aksine önümüzdeki günler daha sıkı, daha özverili bir süreç olacak ve bu süreçte en büyük destekçilerimiz üyelerimiz ve mahalle meclislerimiz olacak. Her mahallede örgütlenmesini sağlayacağımız Mahalle Meclisleri ile hem partimiz ile vatandaş arasında bir köprü kuracak hem de ilçeye mahalle mahalle sokak sokak hakim olacağız. Ortak akılla ortaya koyulacak projelerimiz ve hayata geçirmeyi planladığımız çalışmalar sayesinde partimizi 2024 yerel seçimlerinde daha büyük zaferlere taşımak istiyoruz. Merkezefendi'de yanan meşale Denizli'yi, Denizli Büyükşehir Belediyesini aydınlatsın istiyoruz" diyerek hedeflerini anlattı.

"Mahalle Meclisleri Kültürümüzün Bir Parçası"

İlçe Örgütü tarafından alınan karar doğrultusunda hayata geçirilen projenin sol, sosyal demokrat kültür açısından önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Tolga Varlıker, çalışmanın aynı zamanda bir öze dönüş projesi olduğunun altını çizdi.

Partiye üye kazandırmak, gönüllü ordusunun planlı ve programlı bir çalışma yapmasını sağlamak, mevcut üyelerin bilgi güncellemesinin sağlanarak aktif bir şekilde çalışmalarına katkı koymak gibi hedeflerinin bu proje ile mümkün olacağını söyleyen Varlıker, "Sol kültürde ortak akıl elzemdir. Hem sorumluluğu paylaşan hem üretimde omuz omuza olan bir ilçe olarak yeni ve büyük hedeflere yürümek için Mahalle Meclislerini kurduk. Kültürümüzün bir parçası olan, parti içi dayanışma ve demokrasiye katkı sağlayacağına inandığımız proje ilçemize hayırlı olsun. Projelerimizin ortak hedefi 2024'de Büyükşehir Belediyesini kazanmak. Bu hedefe hep birlikte ulaşacağız" diyerek üyelere ve Mahalle Meclislerine olan inancını dile getirdi.