HABERDENİZLİ.COM

Mehmetçik Mahalle Muhtarı Zeynep Dalkıran Çelik, Atalar Mahalle Muhtarı Fatma Ynleuz, İncilipınar Mahalle Muhtarı Kadir Göksu, Kuşpınar Mahalle Muhtarı Cavit Tığraklı,  Kınıklı Mahalle Muhtarı Yaşar Kalay, Aktepe Mahalle Muhtarı Şengül Şahiner, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Süleyman Gencer, Asmalı Evler Mahalle Muhtarı Veli Zeren ve Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez‘den oluşan heyet Ziyaretlerinde; “Son zamanlarda medyada yer alan mesnetsiz iddiaları üzüntü ile takip etmekteyiz. Sayın Müdürümüzün Alanya’ya ve Alanyaspora olan aşkını bilmeyen yoktur. Bizlerde Onun sayesinde Alanya’yı bir Yurt, bu kadim beldeyi kendimize kardeş şehir bildik, hal böyleyken üniversite öğrencilerinin masumane ve fedakarane çabaları ile bastırdıkları bir forma üzerinden Sayın Müdürümüzün bu kadar üzerine gidilmesini doğru bulmamakla birlikte, Alanya’nın ve Ülkemizin yetiştirdiği bir  “Devlet Adamı” nın bu şekilde kasıtlı yıpratılmasını üzüntüyle izlemekteyiz” dediler.

Mevlüt Demir, kıymetli desteklerinden dolayı Mahalle Muhtarlarına teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmalarına; “Muhtarlık hem Milleti hem de Devleti temsil etme gibi önemli bir görevi deruhte etme makamıdır. Bu bağlamda Devletin halkla en sıcak temas noktası, devletin güler yüzü ve şefkat eli, halkın yönetime katılımının en önemli aracıdır. Sizler, bu demokrasi nimetimizin ilk basamakları, vatandaşa en yakın yerler olarak görev yapıyorsunuz. Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olmak gerçekten rütbelerin en büyüğüdür. Üzerinizde böyle ulvi bir sorumluluk var. Bizlerinde görevi Sizlerden gelen talepler doğrultusunda canla başla çalışarak “Huzur Kenti Denizli” Sloganımızı, iddiamızı hedefimizi çok daha iyi yerlere taşımak olacaktır.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenli olarak sizleri ağırlayıp, sizlerin görüşlerini ve isteklerini dinleyerek demokrasimizin bu en köklü kurumunun temsilcilerine hak ettikleri değeri verdiğini müşahede etmekteyiz. Bizlerde bunu görev addederek zaman bulduğumuz her fırsatta bu istişare kültürünü yaşatmak adına birlikte olmaya özen göstermekte ve bu birliktelikten büyük bir haz ve feyz almaktayız.”
diyerek konuşmalarını sonlandırdılar.