Mutlu KELİŞTİ / HABERDENİZLİ

Gürlesin Kardeşler Tekstil Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından 6 Aralık 2019 tarihinde başlayan 55. yıl kampanyası, hediyelerin sahiplerini bulmasıyla son buldu. Harmony düğün salonlarında noter huzurunda yapılan çekilişte, 110 hediyenin sahibi belli oldu. Büyük ödül olan 2019 Model araba iki çocuklu Kılıç ailesine çıktı.

Gürlesin mağazalarından her 100 TL'lik alışverişe 1 çekiliş bileti verildi. Geçerli biletlerin toplam sayısının 67 bin 395 olduğu açıklandı. 

55. yıl özel kampanya özel çekilişini noter Gönül Amaç yaptı. Çekilişe ilk önce araba talihlisinden başlandı. 2019 Model otomobil çekilişin yapıldığı alanda olmayan Kılıç ailesine çıktı. Kılıç ailesine telefonla ulaşıldı. Kısa sürede çekiliş yerine gelen aile şaşkınlığını ve sevincini gizleyemedi. İki çocuk babası, arabanın kendilerine çıkmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Kılıç, "Arabanın çıktığını telefonla bildirdiler, çok şaşırdık, çok sevinçliyiz. Gürlesin ailesine teşekkür ederiz." dedi. 

Gürlesin Kardeşler Tekstil Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yöneticisi Hasan Gürlesin, "Arabayı ve diğer hediyeleri kazanan müşterilerimizi tebrik ediyoruz. Arabayı kazanan aileye de, kazasız belasız günler diliyorum." dedi.