HABERDENİZLİ.COM

Denizlili gazeteci ve yazar Sevim Say "Ana Gibi Yar" ismini verdiği üçüncü kitabının tanıtım ve imza gününde sevenleri ile buluştu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği üyesi olan Say, pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştiren etkinlikte bu kitabını annesine ithaf ettiğini söyledi.

Okur ve meslektaşlarının yoğun ilgisine teşekkür eden Say "Ana Gibi Yar benim üçüncü kitabım. İlk kitabım habercilik anılarımdan oluşan ‘Ben Haberdeyken’ isimli kitabımdı. İkinci kitabım ‘Estikçe’de uzun yıllardır yazdığım şiirlerimi derledim. Bu kitabımı da hakkı ödenemeyen annelerimiz için yazdım diyebilirim. Yazdıkça mutlu oluyorum, bildiklerimi düşündüklerimi okurlarım ile paylaştıkça daha iyi hissediyorum. Allah sağlık verirse bundan sonra da yazmaya devam edeceğim" dedi. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine de kitabın basımında verdiği destek nedeni ile minnettar olduğunu dile getiren Say, kendisini bu mutlu günde yanlız bırakmayan dostlarına da teşekkür etti.

Say, Ana Gibi Yar ve önceki kitaplarını alan okurları için imzalamayı da ihmal etmedi.

Gazeteci Sevim Say, Üçüncü Kitabının Mutluluğunu Yaşadı

Gazeteci Sevim Say, Üçüncü Kitabının Mutluluğunu Yaşadı

Gazeteci Sevim Say, Üçüncü Kitabının Mutluluğunu Yaşadı